Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

Семінар

Дата: 24.07.2021 20:07
Кількість переглядів: 6716

27 травня 2021 відбувся, семінар на території відвідати ДП “Сколівське лісове господарство”, яке здійснює свою діяльність на території п’яти територіальних громад, а саме: Сколівської, Козівської, Грабовецько-Дулібівської, Стрийської та Трускавецької в якому взяв участь голова Козівської сільської ради Василь Щекун.

Фото без опису

Разом із іншими головами територіальних громад та головою Стрийської районної ради Михайлом Лучечком, ознайомилися із результатами господарювання лісівників у Любинцівському, Труханівському, Дубинському, Гребенівському та Зелем’янському лісництвах.

Фото без опису

В ході зазначеного заходу, учасниками було відвідано ліс, де на протязі останніх п’яти років проводились рубки переформування, що базуються на принципах сталого, наближеного до природи лісівництва. Кінцевою метою цих рубок є формування змішаних багатоярусних різновікових лісів за участю ялиці, бука, модрини, ялини, клена-явора та інших деревних порід. Як зазначають експерти, такі ліси є біологічно стійкі до хвороб і шкідників, а також більш пристосовані до кліматичних змін.

Фото без опису

Під час робочого візиту також було обговорено перспективи будівництва нових лісових доріг, які є частиною інфраструктури територій та необхідні для сполучення між населеними пунктами, зокрема Стрийського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь