Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

13 жовтня в Козівський сільський раді відбулося засідання робочої групи щодо підготовки Стратегії розвитку Козівської територіальної громади на 2022-2027 роки

Дата: 21.10.2021 12:34
Кількість переглядів: 8402

13 жовтня в Козівський сільський раді відбулося засідання робочої групи щодо підготовки Стратегії розвитку Козівської територіальної громади на 2022-2027 роки за участі експерта з регіонального розвитку Зеновія Сірика.

В ході засідання робочою групою були визначені сильні та слабкі сторони громади, можливості та загрози для розвитку. Щиро вдячні п.Зеновію за цінні поради та креативні ідеї.

Надалі група працюватиме над розробкою заходів та завдань на період реалізації Стратегії. Це допоможе громаді отримати розроблений спільними зусиллями план власного розвитку на найближчі 5 років.

Наступне засідання заплановано провести у листопаді 2021року.

Зі свого боку, влада Козівської ТГ, закликає небайдужих громадян, представників бізнесу, освітнього середовища вносити свої пропозиції до Стратегії. Адже ми повинні докласти спільних зусиль для розвитку нашого краю.

Шановні жителі громади, Стратегія розвитку- це поставлені завдання, цілі та способи їх реалізації на найближчу та довгострокову перспективу. Від їх успішної реалізації залежатиме розвиток кожного населеного пункту і громади в цілому.

Наперед будемо вдячні, якщо Ви надішлете пропозиції через електронну адресу kozivskarada@gmail.com, або-ж надасте їх старостам, депутатам від округів чи безпосередньо, бажано в письмовому вигляді, у Козівську сільську раду.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь