Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

КОЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ПРИЙОМ КАНДИДАТУР НА УЧАСТЬ В РОБОЧІЙ ГРУПІ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

Дата: 13.01.2022 15:43
Кількість переглядів: 481

На виконання чинного законодавства та рішення Козівської сільської ради від 21 грудня 2021р. №1377/12-2021 «Про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Козівської територіальної громади» розпочато процедуру проведення громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Козівської територіальної громади.

Процедурою передбачено створення Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану.

Робоча група формується з представників сільської ради, виконавчого комітету сільської ради, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ та організацій, органів самоорганізації населення, громадських організацій, інших заінтересованих сторін у складі не менш як 5 осіб і не більш як 21 особа, з непарною кількістю членів.

У персональному складі Робочої групи частка членів, що представляють сільську раду та виконавчий орган відповідної сільської ради, не повинна перевищувати половину складу робочої групи плюс одна особа.

До персонального складу Робочої групи має входити принаймні один представник від кожного з населених пунктів Козівської сільської територіальної громади, який не є співробітником виконкому, допускається представлення одним членом робочої групи інтересів кількох суміжних сіл територіальної громади.

Заяви на включення до Робочої групи з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Козівської сільської територіальної громади приймаються з 13.01.2022р. по 26.01.2022р. за адресою: вул.Європейська, №46, с.Козьова, Стрийський район, Львівська область, 82631, або електронною поштою на адресу: kozivskarada@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь