Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

Турбота, супровід, результат: у чому місія спеціалізованих кар’єрних радників?

Дата: 22.02.2022 13:53
Кількість переглядів: 387

Особлива увага до індивідуальних потреб клієнта при підборі роботи і супровід навіть після працевлаштування. За такими принципами будується надання послуг спеціалізованим кар'єрним радником. Його клієнтами стають учасники бойових дій, безробітні особи з інвалідністю або ж без професії чи досвіду роботи.

Спеціалізовані радники, як правило, мають психологічну освіту і працюють за спеціально розробленими мотиваційними тренінгами. Принципова відмінність у роботі такого радника – тривалість прийому відвідувача та додатковий час на підготовку до зустрічі з ним. Цей фахівець спочатку самостійно опрацьовує базу вакансій служби, а також пропозиції роботи з інших джерел, аби під час прийому з клієнтом обговорювати й обирати прийнятні варіанти.

Спеціалізовані кар’єрні радники в центрах зайнятості працюють з клієнтами індивідуально: супроводжують, поки ті перебувають на обліку, але за бажанням клієнта супровід можна продовжити й після працевлаштування.

У 2021 році за сприяння служби зайнятості роботу по всій Україні вдалося знайти для 14,0 тис. громадян з інвалідністю, для 5,9 тис. АТОвців та 3,9 тис. внутрішньо переміщених осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь