Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

Оприлюднено Реєстр наданих пропозицій до розроблення Комплексного плану Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Козівської сільської територіальної громади. На в

Дата: 25.02.2023 18:35
Кількість переглядів: 555

Оприлюднено Реєстр наданих пропозицій до розроблення Комплексного плану

 

Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Козівської сільської територіальної громади.

На виконання вимог чинного законодавства було проведено прийом пропозицій фізичних та юридичних осіб до розроблення Комплексного плану. Первинний термін внесення пропозицій тривав з 13.01.2022 до 14.02.2022.

Зважаючи на піврічну перерву у процедурі формування завдання на розроблення Комплексного плану та зміни, що відбуваються на території України і безпосередньо на території нашої громади у зв’язку з військовими діями, було оголошено додатковий збір пропозицій у період з 03.10.2022 до 21.10.2022 та додатково продовжено до 30.11.2022.

Надані пропозиції опрацьовано Робочою групою з підготовки Завдання на розроблення Комплексного плану та сформовано реєстр наданих пропозицій, ознайомитися з яким та за доцільності додати свої коментарі можна за посиланням: Реєстр наданих пропозицій громадськості до розроблення Комплексного плану (документ розміщено з можливістю коментування).Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь