Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Дата: 15.05.2023 10:59
Кількість переглядів: 214

На підставі рішення Козівської сільської ради від 30.08.2022 №1459-18/2022 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки» та рішення №1578-23/2023 від 23.02.2023 року Козівська сільська рада Стрийського району, Львівської області оголошує конкурс з відбору експертів для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу у власність шляхом викупу.

 Земельна ділянка площею 0,04 га, кадастровий номер 4624586900:02:002:0120, цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, категорія земель - землі житлової та громадської забудови, розташована в с.Мита по вул. І.Франка, 33, на території Козівської сільської ради  Стрийського району Львівської області. Перебуває у комунальній власності Козівської сільської ради.

Мета проведення незалежної експертної оцінки: визначення вартості земельної ділянки, що підлягає продажу у власність шляхом викупу.

Замовник робіт з оцінки- Козівська сільська рада.

До участі в конкурсі допускаються фізичні особи - підприємці та юридичні особи, діяльність яких у сфері послуг із проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок передбачена установчими документами та (або) є основним видом діяльності та які подали на розгляд комісії повний пакет документів.

Суб'єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Козівської сільської ради заяву на участь у конкурсі.

До заяви додаються:

- копії установчих документів претендента (для юридичної особи), засвідчені в установленому порядку;

- копії ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності, завірені в установленому порядку;

- копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки;

- конкурсні пропозиції щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов'язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки (подаються додатково у запечатаному конверті).

Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб'єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

Конкурсна документація подається не пізніше ніж за 3 робочі дні до оголошеної дати проведення Конкурсу.

Суб'єкт оціночної діяльності несе відповідальність за достовірність поданої ним інформації та документів.

Конкурс провести о 12 годині    01 червня 2023 року за адресою: с.Козьова, вул.Європейська, 46. Конкурсну документацію необхідно подати не пізніше ніж за 3 робочі дні до дати проведення конкурсу за адресою: с.Козьова вул.Європейська, 46, Стрийського району Львівської області.

https://rada.info/upload/users_files/04370455/4ad7e6710287bea55a7015e1e7bfa7ec.pdf

https://rada.info/upload/users_files/04370455/d44bb634930eb2771ae96a03056e85cd.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь