Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТА ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 19.05.2023 16:34
Кількість переглядів: 77

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

ТА ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Замовник: Відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської сільської ради

 

Предмет Закупівлі: Деревина дров'яна непромислового використання твердолистих (бук) та хвойних порід для закладів загальної середньої освіти  Козівської сільської ради (ДК 021:2015:03410000-7: Деревина)

Очікувана вартість предмета закупівлі: 700 000, 00 грн. (сімсот тисяч грн. 00 коп.)

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Підготовка обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі здійснюється протягом бюджетного року відповідно до річного плану закупівель.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Товар повинен відповідати показникам якості, які вказані в додатку та встановлюються законодавством України та діючими стандартами. При поставці товару повинні надаватися супровідні документи, що підтверджують його походження, якість, відповідність державним стандартам. При прийомі товару, обсяг товару має відповідати обсягу, який зазначена у супровідних документах. Дрова паливні з дерев твердих порід.

Діаметр – не менше 0.3 м

Довжина – 3-6 м (допустиме відхилення ±2% )

 У дровах не допускається зовнішня трухлява гниль. Дрова повинні бути очищені від сучків. Висота сучків, що залишилися не повинна перевищувати 30 мм. Дрова можуть бути як в корі, так і без кори.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Загальна кількість необхідної до закупівлі обсягу деревини  сформована виходячи з обсягів використання закладами освіти  за 2023 рік.

Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

Відповідно до розрахунків вартості товару за паливну деревину твердих порід та хвойної породи : бук ( 233 м³ ), хвоя  ( 232 м³ ),  проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 700 000, 00 грн. (сімсот тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ. Ціна за одиницю товару перебуває в межі діапазону показників,актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на деревину ( дрова паливні твердих порід) на території України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь