Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

Оголошення про проведення відкритих торгів Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 16.04.2024 12:23
Кількість переглядів: 39

Оголошення про проведення відкритих торгів

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1) найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської сільської ради Стрийського району Львівської області, ЄДРПОУ 44126234, ч.1 ст. 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (орган державної влади);

2) назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

природний газ (код за ДК 021:2015 09120000-6 Газове паливо).

3) кількість та місце поставки товарів, обсяг і місце виконання робіт чи надання послуг:

Кількість:

№ п/п Найменування Од. вим. Кількість

1 природний газ тис. куб м 2.0

Місце поставки Товару:

82631, Львівська обл., Стрийський район, с. Козьова, вул. Європейська. 31

4) очікувана вартість предмета закупівлі:

33500.00 грн з ПДВ.

5) строк поставки товарів, виконання робіт, надання послуг:

до 31.08.2024 включно;

6) кінцевий строк подання тендерних пропозицій:

до 09:00 год 24 квітня 2024 року;

7) умови оплати:

Оплата за природний газ за відповідний розрахунковий період (місяць) здійснюється Споживачем виключно грошовими коштами у розмірі 70% вартості фактично переданого відповідно до акту приймання-передачі природного газу - до останнього числа місяця, наступного за місяцем, в якому було здійснено постачання газу. Післяплата 70 %.

Остаточний розрахунок за фактично переданий відповідно до акту приймання-передачі природний газ здійснюється Споживачем до 15 числа (включно) місяця, наступного за місяцем, в якому Споживач повинен був сплатити 70% грошових коштів за відповідний розрахунковий період. Післяплата 30 %.

8) мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції:

Тендерна пропозиція та усі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї складаються українською мовою. Документи або копії документів (які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї), які надаються Учасником у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом на українську мову.;

9) розмір, вид та умови надання забезпечення тендерних пропозицій (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається;

10) дата та час розкриття тендерних пропозицій, якщо оголошення про проведення відкритих торгів оприлюднюється відповідно до частини третьої статті 10 цього Закону: ---;

11) розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону у межах від 0,5 відсотка до 3 відсотків очікуваної вартості закупівлі або в грошових одиницях:

Дата оголошення: 16 квітня 2024 року

      12. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями;

      13. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-16-005646-a

У відповідності до пункту 31 частини 1 статті 1 Закону України «Про ринок природного газу», природний газ, нафтовий (попутний) газ, газ (метан) вугільних родовищ та газ сланцевих товщ, газ колекторів щільних порід, газ центрально-басейнового типу - це суміш вуглеводнів та невуглеводневих компонентів, що перебуває у газоподібному стані за стандартних умов (тиск - 760 міліметрів ртутного стовпа і температура - 20 градусів за Цельсієм) і є товарною продукцією.

Згідно частини 1 статті 12 Закону України «Про ринок природного газу», якість та інші фізико-хімічні характеристики природного газу визначаються згідно із нормативно-правовими актами.

Фізико-хімічні показники природного газу повинні відповідати вимогам, визначеним розділом ІІІ Кодексу ГТС та Кодексом ГРМ.

Предмет закупівлі (товар, транспортування, послуги, роботи і ін.) не повинні завдавати шкоди навколишньому середовищу та передбачати заходи щодо захисту довкілля. Під час виконання договору про закупівлю учасник зобов’язується дотримуватись передбачених чинним законодавством України заходів із захисту довкілля.

Обсяги споживання природного газу можуть змінюватися в залежності від режиму роботи устаткування та обладнання Замовника..

Товар запропонований Учасником повинен відповідати вимогам ДСТУ 5542-87 (ГОСТ 5542-87) (у разі здійснення закупівлі твердого палива, бензину, дизельного пального, природного газу, газу скрапленого для автомобільного транспорту, газу скрапленого для комунально-побутового споживання та промислових цілей, електричної енергії, які визначені абзацом першим пункту 29 Особливостей, замовники не можуть установлювати вимоги до предмета закупівлі, що не передбачені відповідним національним стандартом (за наявності національного стандарту для відповідного предмета закупівлі) та Учасник повинен забезпечити Замовника природним газом відповідно до його потреб.

За одиницю виміру кількості газу при його обліку приймається один кубічний метр (куб. м), приведений до стандартних умов: температура газу (t) = 20 градусів Цельсія, тиск газу (P) = 760 мм ртутного стовпчика (101,325 кПа)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь