Козівська громада

Львівська область, Стрийський район

Більше 400 історичних пам`яток Львівщини увійшли в унікальний мобільний додаток для туристів

Дата: 11.09.2024 09:45
Кількість переглядів: 17

Громадська організація «Успішна Львівщина» за підтримки Українського культурного фонду розробляє мобільний додаток для туристів «Львівщина. Унікальний спадок». Його головна мета – зберегти і популяризувати об`єкти культурної спадщини нашого регіону.

За допомогою додатку туристи зможуть обрати місця, які хочуть відвідати – музеї, заповідники, замки, парки. Застосунок також матиме функцію прокладання маршрутів та визначення цікавих об`єктів поблизу. Завантажити його можна буде на всі мобільні операційні системи. Застосунок працюватиме онлайн та офлайн. У додатку «Львівщина.Унікальний спадок» подорожуючий знайде 450 культурно-архітектурних об`єктів регіону і 20-ть туристичних маршрутів.

Серед об`єктів, які будуть запропоновані туристу - заповідник у Жовкві, заповідник «Тустань» в Уричі Сколівського району, заповідник «Нагуєвичі» в с. Нагуєвичі Дрогобицького району, музей-заповідник «Золочівський замок» в Золочеві, музей-заповідник «Олеський замок» в Олеську Буського району, палац Шмідта в Бродах, палац Броніслава Лося у Лівчицях, 14-ть історичних вілл у Трускавці й 11-ть в Дрогобичі, десятки кам`яних святинь і дерев`яних храмів зі столітньою історією, цікаві музеї у Львові й громадах області та інші.

Додаток можна буде завантажити уже в жовтні. Про це додатково повідомлять на офіційних сторінках ГО «Успішна Львівщина» у соцмережах. Також більше цікавої інформації знайдете за хештегом #запідтримкиУКФ.

У наш час важливо зберігати та популяризувати культурні цінності регіону як частину загальнонаціональної спадщини, яку маємо передати наступним поколінням.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь